Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Τυρόπιτα με σφολιάτα

Υλικά:
- 1 πακέτο σφολιάτας
- 2 ποτήρια γάλα
- 1/2 ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι
- 500-600γρ φέτα (εδώ μπορείτε να βάλετε μισό φέτα και μισό μανούρι)
- πιπέρι
- λαδάκι για το ταψί
- σουσαμάκι
Τρόπος Παρασκευής:
Βάζετε στο ταψί λαδάκι και απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα και το σιμιγδάλι και κάνετε μια κρεμούλα.
Αφού τρίψετε τα τυριά τα βάζετε και αυτά και ανακατεύετε με την κρεμούλα.
Προσθέστε λίγο πιπέρι και βάλτε την κρέμα στο ταψί.
Βάλτε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και κλείστε της άκρες σαν κορδονάκι.
Κόψτε, χαρακώστε, ρίξτε λίγο νεράκι ραντίστε και το σουσαμάκι και ίσως λίγο λαδάκι από πάνω. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου