Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Κασόπιτα

Υλικά:
- ½ κιλό αλεύρι
- 2 αυγά
- 1 λίτρο γάλα
- ½ κιλό φέτα
- ¼ κιλού κασέρι
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- βούτυρο
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Παρασκευής:
Αρχικά, βάζουμε σε ένα μπολ, το αλεύρι, τα αυγά, το βούτυρο, το γιαούρτι και το γάλα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Στη συνέχεια, κόβουμε τα τυριά σε κομματάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε ξανά, και αλατίζουμε το μίγμα.
Αμέσως μετά, λαδώνουμε το ταψάκι και προθερμαίνουμε το φούρνο.
Αδειάζουμε το μίγμα στο ταψί και ψήνουμε την πίτα για 30 με 35 λεπτά, στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου