Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Σουφλέ πατάτας

Υλικά:
- 1,5 κιλό πατάτες
- 10 φέτες μπέικον
- 1 κρέμα γάλακτος
- 1 κιλό διάφορα τυριά
Τρόπος Παρασκευής:
Βράζουμε ελαφρώς τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και τακτοποιούμε σε μία στρώση τις μισές πατάτες. Κόβουμε το μπεϊκον σε κύβους και τρίβουμε τα τυριά της προτίμησής μας.
Απλώνουμε τα τυριά πάνω από τις πατάτες και μετά το μπεϊκον.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά πατάτες, από πάνω μπεϊκον και τελειώνουμε με τυριά, τα οποία τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε το σουφλέ στους 220 βαθμούς για μισή ώρα, σερβίρουμε και τρώμε παρέα. Καλή μας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου