Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Κοτόπιτα της κυρα Σούλας απο τον Χολαργό *****

Υλικά:
- 2 στήθη από κοτόπουλο
- 1 μεγάλο καρώτο
- 10 φέτες μπέικον
- 10 φέτες ζαμπόν
- 10 φέτες τυρί του τοστ
- λίγο λάδι για το τσιγάρισμα
- 1 πακέτο φύλλο έτοιμο
- Βιτάμ ή βούτυρο για άλειμμα
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα


Τρόπος Παρασκευής:
Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Τεμαχίζουμε και τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με λίγο λάδι, το καρώτο, το μπέικον και το ζαμπόν με λίγη πάπρικα.
Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια του κοτόπουλου.
Ανακατώνουμε και είναι έτοιμη η γέμιση.
Παίρνουμε τρία φύλλα τα βουτυρώνουμε μεταξύ τους και τοποθετούμε κατά μήκος λίγη γέμιση.
Τυλίγουμε σε μακρόστενα μπαστούνια κλείνοντας τα στις άκρες για να μη φύγει η γέμιση.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπαστούνια μέσα.
Αλείφουμε από πάνω την πίτα μας και την ψήνουμε στους 180ο C για 30΄ λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου